Edirne kaçamağı

Posted by Burcu U.Ç. on 10 Haziran 2014 Salı. Filed under: , ,

Mayıs ayında birkaç günlüğüne biraz hasret gidermek birazda hava değişikliği ve İstanbul' dan uzaklaşmak için Kırklareli' ye ailemin yanına gittik. Hava yağışlı olduğundan çok fazla plan yapamasakta her fırsatta attık kendimizi dışarı. Kırklareli' yi görenler bilir çok gezebileceğiniz yada uzun uzun vakit geçirebileceğiniz yerler yok ne yazık ki! İşte bunlarıda düşünerek İstanbul' dan gelen arkadaşlarımızla soluğu Edirne' de aldık. Çocuklarla yapılacak en güzel şey açık hava park bahçe deyip tarihi yerlerini gezmek yerine Meriç Nehri kıyısına geçtik. Uzun zaman olmuştu gelmeyeli. Özlemişim sanırım, burası bana çok iyi geldi.

En iyi bildiğim yer Lalezar Restaurant'ın bahçesinde bu sefer çocuklarımızla uzun uzun güneşin, çimlerin keyfini sürdük. Daha erken gelmiş olsaydık ve haftasonunun yoğunluğu olmasaydı bütün günü burada geçirebilirdik. 
Edirne' ye yolu düşenler buraya uğramayı unutmamalı. Tarihi yerlerini gezin görün, ciğer seviyorsanız ciğer tava yiyin, sonra Meriç Nehri' nin kıyısında bir mola verin. Burası için çok plan yapmaya gerek yok. Alın çayınızı gazetenizi nehirin sakinliğini izleyin. Huzur veriyor insana! Ama giderken benim gibi fotoğraf makinanızı almayı unutmayın, pişman olursunuz. 

Yine de olabildiğince çok fotoğraf çekmişim.. Fikriniz olsun diye işte bir kaçı..










Nede olsa memleket işte. Bir başka seviyorum buraları:)

No Responses to Edirne kaçamağı

Leave a Reply