Blogger Anneler Neşe Erberk ile Buluştu

Posted by Burcu U.Ç. on 21 Ekim 2014 Salı. Filed under: , ,


Neşe Erberk ile Buluştuk,
Tursil Power Jel ve Temizlik Hakkında Konuştuk… 

Geçtiğimiz hafta Henkel'in yeni nesil çamaşır deterjanı Tursil Power Jel’i blogger’lara tanıtmak üzere, marka yüzü Neşe Erberk ile birlikte keyifli bir etkinliğe katıldık.
Neşe Erberk' in tecrübeleri ve güler yüzüyle sohbet havasında geçen Tursil Power Jel ile tanıştık. Özel Neşe Erberk İlköğretim Okulu' nun ev sahipliğini yaptığı etkinlikte bloggerlara Tursil Power Jel in hem renklilerde hem beyazlardaki etkilerinden bahsedilirken, çocuklarda hijyen konusunda anneler tecrübelerini paylaştı.

Tursil Power Jel in farkından kısaca bahsetmek gerekirse;
Tursil Power Jel hem renklilerde hem de beyazlarda gücünü gösteriyor.İçerdiği optik beyazlatıcılar sayesinde renklileri ağartmadan pırıl pırıl yaparken, beyazlarda da üstün performans sağlıyor. Böylece hanımlar, renklilerde ve beyazlarda aynı deterjanı kullanmanın rahatlığını yaşıyor. Tursil Power Jel, sevilen leylak ve taze kır çiçeklerinin kokularını da doğadan çamaşırlarınıza ve evinize getiriyor. Ürün, sıvı formülü sayesinde çamaşır makinesinde toz deterjanların bıraktığı gibi kalıntı bırakmazken, çamaşırlar üzerinde toz kalıntısı problemini de ortadan kaldırıyor.

Hemen denemeye başladım. İlk izlenimim olumlu. Öyle kokusu çok ağır değil, hafif temiz kokuyor çamaşırlarınız. Jel formları da çok daha kullanışlı bence, artık toz deterjanlar mazide kalacak gibi. Siz de jel deterjanları denemekten çekinmeyin, sonuçtan memnun kalacaksınız!








 



No Responses to Blogger Anneler Neşe Erberk ile Buluştu

Leave a Reply