Bumerang dan Erken Anneler Günü Kutlaması

Posted by Burcu U.Ç. on 10 Mayıs 2014 Cumartesi. Filed under: , ,

Hemen sıcağı sıcağına bugünle ilgili detayları yazmak istedim. Canım arkadaşım Yeşim'in _yani Nil's Mum ın:)_ konuşmacı olarak katılacağını öğrenince soluğu Bumerang Network ün düzenlediği Anneler Günü Şenliği'nde aldık. Her ne kadar hava muhalefetinden etkilensekte geçirdiğimiz 2 saat çok keyifliydi.

Sonuna yetişebildiğim ilk kısımda Gazeteci& Köşe Yazarı Yonca Tokbaş'ın içtenlikle, heyecanla anlattığı anıları ve Pozitif Ebeveynlik Uzmanı sevgili Tansu Oskay'ın ebeveynliğe dair verdiği ipuçları yer aldı. 



Anneler Paneli kısmında ise bir çoğumuzun takip ettiği blogger anneler Nil's Mum, Komirra ve Hassas Anne bloglarıyla ilgili merak edilenleri yanıtladılar.



Duru'yla koştururken kaçırdığım kısımda da Hamile Eğitmeni Esra Ertuğrul, Astrolog Şenay Yangel ve Doğum&Hamilelik Terapisti C.Züleyha Aydın çeşitli konularda bilgiler paylaştılar.
Bir çok markanın da yer aldığı Anneler Günü Şenliği'nde çocuklar da biz de güzel bir gün geçirdik. Trendyol un hediye çekleriyle de kendimize minik anneler günü hediyeleri seçeceğiz.Her detayı düşünen Bumerang Network ekibine tekrar teşekkürler.

Bu yılki anneler günümü çalışarak geçireceğim malesef. "Sağlık olsun yine kutlanır!." diyerek teselli ediyorum kendimi. Hayatı güzelleştiren kadınların annelerimizin anneciğimin günü kutlu olsun. 
Canım annem, en kıymetlim!! sonsuz desteğin her zaman üzerimde olan elin için, duaların için minnettarım. Seni çok seviyorum. Anneler Günün kutlu olsun!!



No Responses to Bumerang dan Erken Anneler Günü Kutlaması

Leave a Reply