Beylerbeyi Sarayında haftasonu kahvaltısı

Posted by Burcu U.Ç. on 9 Mayıs 2014 Cuma. Filed under: , ,

Baharın gelmesiyle tüm çocuklu aileler gibi bizimde açık hava planlarımız hız kazandı. Sahil kenarları, parklar, çay bahçeleri artık neresi olursa atıyoruz kendimizi sokağa. Eğer kalabalık bir grupla plan yapacaksak kahvaltı bizim en keyif aldığımız kısım☺️ Çocuklar koşuşup eğlenirken biz de haftanın yorgunluğunu atıyoruz üzerimizden.


Değişik bir mekan arayışındaysanız ve bizim gibi hafta sonunuz erken başlıyorsa bir de Beylerbeyi Sarayı'nı deneyin derim. İstanbul'un en görkemli tarihi eserlerinden biri olan Beylerbeyi Sarayı'nın kafeteryasında harika boğaz manzarasında kahvaltı yapabilirsiniz. Çok detaylı bir sofra hayal etmeyin, kararında sade bir kahvaltı tabağı hazırlamışlar. Oldukça makul fiyatlı. Kahvaltı tabağı sizi doyurur mu bilmem ama sarayın ve boğazın güzelliği insanda iştah falan bırakmıyor. Adeta büyüleyici, alıp sizi o yıllara götürüyor.

Oraya kadar gitmişken yemyeşil bahçesini ve sarayın içini gezmeden ayrılmayın. Saat başı rehberli turlar düzenliyorlar. Tek başınıza gezemiyorsunuz. Anneler günü yaklaşmışken değişik bir fikir olabilir belki.

Henüz gitmeyenler ve merak edenler için geçen haftadan bir kaç fotoğraf..









Beylerbeyi Sarayı ve diğer tarihi mekanlar için millisaraylar.gov.tr den detaylı bilgilere ulaşabilirsiniz. 

No Responses to Beylerbeyi Sarayında haftasonu kahvaltısı

Leave a Reply